7/8/17

Εόρτασε το εκκλησάκι της κατασκήνωσης



Στην Άγκυρα βρεθήκαμε το Σαββατοκύριακο, αγαπητοί φίλοι, όπου εόρταζε το γραφικό εκκλησάκι της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Τον εσπερινό και τη θεία Λειτουργία τέλεσε ο παν. αρχιμ. π. Σωτήριος Τσάφος ενώ το θείο λόγο κήρυξε ο κ. Ηλίας Σκόνδρας, ο οποίος αναφέρθηκε στον 
εκκλησιολογικό και χριστολογικό, ανθρωπολογικό και εσχατολογικό χαρακτήρα της Μεταμορφώσεως του Χριστού, στο μεταμορφωτικό έργο που ασκεί η κατασκήνωση στις ψυχές των παιδιών και των νέων αλλά και στις προϋποθέσεις για τη μεταμόρφωση της ύπαρξής μας.

Στο τέλος ευχήθηκε από καρδιάς στο εορτάζοντα π. Σωτήριο που τόσα πολλά έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει στο πνευματικό έργο της κατασκήνωσης και της τοπικής εκκλησίας γενικότερα.


Η ΓΕΧΑ Πατρών εύχεται ολοψύχως στον εορτάζοντα σεβ. π. Σωτήριο να συνεχίζει να είναι "επί των επάλξεων" για πολλά χρόνια ακόμα, να μας νουθετεί και να μας καθοδηγεί "εν σοφία" και να τον γεμίζει ο μεταμορφωθείς Κύριος με δύναμη και θεία πνοή ώστε να ξεκουράζει πνευματικά όλους όσους προστρέχουν κοντά του.












Δεν υπάρχουν σχόλια: