4/4/17

Ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Λευκάδος κ. ΘΕΟΦΙΛΟΣ υποδέχτηκε τους νέους της Χριστιανικής Εστίας Πατρών


Το μεσημέρι της Κυριακής Ε’ Νηστειών, 2 Απριλίου 2017 και ώρα 1.00 μ.μ. ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Θεόφιλος συναντήθηκε με τον υπεύθυνο Νεότητος της Χριστιανικής Εστίας Πατρών αξιότιμο κ. Δημήτριο Κεχαγιά.

Ο κ. Κεχαγιάς κατέφθασε το πρωί της Κυριακής στο νησί της Λευκάδας μαζί με 23 νέους, προκειμένου να ανεβάσουν στην αίθουσα της ΓΕΧΑ Λευκάδος την προγραμματισμένη εορταστική θεατρική παράσταση «Κωνσταντίνος Κανάρης»

Ο Σεβασμιώτατος, σε συνεργασία με τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς μας Μητροπόλεως Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο π. Αθανάσιο Κοσμά, ανέλαβε αποκλειστικά την μεσημεριανή τράπεζα των φιλοξενουμένων αδελφών στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Λευκάδος. Παρόντες ήταν επίσης κληρικοί της Ιεράς μας Μητροπόλεως, ο Πρόεδρος της ΓΕΧΑ Λευκάδος κ. Αιμίλιος Κουτσονίκας με στενούς του συνεργάτες από την πόλη του Αγρινίου και η υπεύθυνη της ΓΕΧΑ Λευκάδος διδα Φωτεινή Βερυκίου με κυρίες του τοπικού τμήματος. 

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον κ. Κεχαγιά και τα παιδιά στην Μητροπολιτική του Περιφέρεια και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο θεατρικό τους, ενώ μετά το πέρας της τράπεζας προσέφερε σε όλους αναμνηστικές ευλογίες.










Δεν υπάρχουν σχόλια: