15/11/16

Ενδιάμεσος Διαγωνισμός Β΄: Αναρτήσεις



Καλησπέρα!

Είμαι, θυμάσαι, ο φίλος που σου ζήτησε το βίντεο

Και μετά, το τραγούδι

Λοιπόν, για να έχεις περισσότερο χρόνο, αποφάσισα ο Ενδιάμεσος Διαγωνισμός Τραγουδιού να επεκταθεί μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου, δηλαδή να έχεις άλλον ένα μήνα στη διάθεσή σου!

Και μετά τα νέα αυτά, περνάμε στην:

Νέα (ενδιάμεση Β΄) δοκιμασία του 
Πανελλήνιου Διαγωνισμού

Μαζί με την πόλη σου, φροντίστε να με ενημερώνετε τακτικά για τις εκδηλώσεις σας! Από 1 Σεπτεμβρίου 2016 (αναδρομικά δηλαδή!) έως και 31 Μαρτίου, θα καταγραφεί ποια πόλη θα έχει (προσοχή:) τις περισσότερες διαφορετικές αναρτήσεις (πλην ανακοινώσεων) στην ιστοσελίδα!

Προσοχή: όχι τις περισσότερες, αλλά τις περισσότερες διαφορετικές!

Διαφορετικές θεωρούνται οι αναρτήσεις με διαφορετικό αντικείμενο. Για παράδειγμα, μια ανάρτηση με βίντεο κατασκήνωσης είναι διαφορετική από μια ανάρτηση για την Εθνική Εορτή της 28ης Οκτωβρίου ή την Εορτή Έναρξης. Αντίθετα, όσες αναρτήσεις και να υπάρχουν από την ίδια πόλη σχετικά με την κατασκήνωση, προσμετρώνται ως μία ανάρτηση.

Ξεκίνα, λοιπόν, μαζί με τους φίλους σου, να τραβάς φωτογραφίες και βίντεο από κάθε σας εκδήλωση και μετά να τις ανεβάζετε στην ιστοσελίδα μας!!! Θυμήσου: όσο περισσότερες διαφορετικές αναρτήσεις, τόσο υψηλότερη βαθμολόγηση = περισσότεροι επιπλέον βαθμοί στον τελικό διαγωνισμό!!!

Καλή επιτυχία!


Δεν υπάρχουν σχόλια: