14/12/15

Πρωτάθλημα 7 Χ 7: Χαρ. Αγων. Λάγγουρα - Αγ. Ανδρέας Εγλυκάδας


Το συναρπαστικό πρωτάθλημα Χαρούμενων Αγωνιστών και Κατηχητικών Ομάδων συνεχίζεται...

Στα πλαίσια της 3ης Αγωνιστικής, στα γήπεδα του Αθλόπολις συναντήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 12.12.2015 οι Χαρούμενοι Αγωνιστές Λάγγουρα και το Μέσο Κατηχητικό της ενορίας Αγ. Ανδρέου Εγλυκάδος.

Αν και η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής, η ομάδα από το Λάγγουρα κατόρθωσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να κοντράρει το παιχνίδι, όχι μόνο στο α΄ημίχρονο. το οποίο έκλεισε με 2-0 υπέρ του Κατηχητικού από την Εγλυκάδα, αλλά και μέχρι τα μέσα του β΄ ημιχρόνου, όπου και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής (6-5), κυρίως των πολλών αλλαγών στην αρχική επτάδα της Εγλυκάδας. Τελικό σκορ 7 - 5.

Το τέλος του αγώνα, βρήκε όλους τους παίκτες και των δύο ομάδων να αλληλοσυγχαίρονται και να ανταλλάσουν ευχές για "καλή συνέχεια".

Ευχάριστη έκπληξη για όλους μας, απετέλεσε η παρουσία, στο ημίχρονο του αγώνα, του π. Κων/νου Αθανασοπούλου, εφημερίου-πνευματικού της ενορίας του Αγ. Ανδρέα Εγλυκάδος, ο οποίος χαιρέτησε - ευλόγησε όλα τα παιδιά, ενώ δεν δίστασε να θυμηθεί τις (πάλαι ποτέ) ποδοσφαιρικές του ικανοτότητες, δοκιμάζοντας μερικά σουτ. Στο τέλος, μας αποχαιρέτησε, δίνοντάς μας πατρικές ευχές για "Καλά Χριστούγεννα".












Δεν υπάρχουν σχόλια: