27/7/14

Ανταπόκριση από Άγκυρα




Πλούσια σε πνευματικές ευκαιρίες ήταν, αγαπημένοι φίλοι, η κατασκηνωτική περίοδος των φοιτητριών που τελειώνει αύριο το πρωί.

Στις 23/7 η ημέρα ήταν αφιερωμένη στην Ορθοδοξία. Η κα Δ. Βασιλάκη μίλησε με θέμα: "Το πνέυμα της Αληθείας και το πνεύμα της Πλάνης στη μαύρη γη. Απ' την ορθοδοξία στην ορθοπραξία".

Η Πέμπτη 24 Ιουλίου ήταν Ημέρα Πατρίδος - αφιερωμένη φέτος στον Αγ. Κοσμά των Αιτωλό. Έγιναν δύο εισηγήσεις: Η πρώτη απ' την κ. Κωστάζου Βικτωρία με θέμα: "Οι Προφητείες του Πατρο-Κοσμά" και η δεύτερη από την κ. Τσιλιγιάνη Αρσ. με θέμα: "Οι διδαχές του Αγ. Κοσμά του Αιτωλού". Η μέρα περιελάμβανε φαγητό στα ... κάρβουνα και έκλεισε με δημοτικούς χορούς και τραγούδια.

Την Παρασκευή 25 Ιουλίου έγινε αλυσίδα προσευχής και γιορτή προς τιμήν των φοιτητριών που αποφοίτησαν από τις σχολές τους.

Σήμερα το πρωί στον Ι. Ν. των Αγ. Τεσσαράκοντα λειτούργησε ο αρχ. π. Δανιήλ Παπαδημητράκης ενώ στο μεσημεριανό γεύμα παρακάθησαν και οι κυρίες που διακονούν στην κουζίνα. Συμμετείχαν στη χαρά των κατασκηνωτριών ενώ άκουσαν και λόγους ευχαριστίας και ευγνωμοσύνης για την προσφορά τους στην κατασκήνωση.

Αύριο στις 8.30 π.μ. ξεκινούν τα λεωφορεία γεμάτα κορίτσια Γυμνασίου και Λυκείου. Ευχόμαστε να χαρούν την κατασκήνωση. Καλή δύναμη στην Αρχηγό και το επιτελείο της.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: