18/6/14

Έγκλημα στο όνομα του Σατανά


Σοκάρει την κοινή γνώμη το στυγερό έγκλημα που ομολόγησε ότι διέπραξε ένας 22χρονος στη Γλυφάδα πριν δύο περίπου μήνες. Το φρικτότερο είναι ότι όσα έκανε τα έκανε στο όνομα του Σατανά. 

Από τις πολλές πληροφορίες που δημοσιεύονται στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, διαβάζουμε ότι ο δράστης:

"Έκοψε με ένα γυαλί το χέρι του σχημάτισε έναν ανάποδο Σταυρό και τον αριθμό 666 και έκανε επίκληση στον Σατανά να του επιδείξει το θύμα που θα έκανε θυσία στο όνομά του" 

"Μετά το έγκλημα,  μέσω ψεύτικου προφίλ που είχε στο Facebook έγραψε στην σατανιστική ομάδα που μετείχε ότι είχε ευχαριστήσει το Σατανά την ημέρα της Ανάστασης. Έκανε τη θυσία για να τον ευχαριστήσει καθώς ήταν στενοχωρημένος από την Ανάσταση του Κυρίου..."(!!!)

"...προσευχόταν καθημερινά στο Σατανά ώστε ως τις 21 του μήνα που έχουμε την εαρινή ισημερία να του υποδείξει το νέο του θύμα, όπως είχε κάνει, και το βράδυ της Ανάστασης".



Σύμφωνα με την αστυνομία ο νεαρός είχε πολλά προβλήματα από την εφηβεία του:

"από την ηλικία των 15 άρχισε να αναζητά μια θρησκευτική κατεύθυνση. Κατέληξε στον Σατανισμό και άρχισε να διαβάζει σχετικά βιβλία. Ήταν μάλιστα τόσο επηρεασμένος που σπάνια κυκλοφορούσε την ημέρα. Παρέμενε όλη την ημέρα στο σπίτι διαβάζοντας σατανιστικά βιβλία και τη νύχτα περιφερόταν στους δρόμους... 

... έλεγε πως μόνο ο Σατανάς μπορούσε να του καλύψει το κενό που ένιωθε... 
 ---------

Το τραγικό αυτό περιστατικό αγαπητοί φίλοι, πρέπει να μας ξυπνήσει. Ο Σατανισμός δεν είναι απλώς μία αίρεση που απομακρύνει τον άνθρωπο από το Θεό, αλλά ένα κίνημα και ένας τρόπος ζωής που διαστρέφει τελείως την ανθρώπινη φύση και δαιμονοποιεί τον άνθρωπο.

Πολλοί που δεν πιστεύουν στο Θεό υποστηρίζουν ότι ούτε ο Διάβολος υπάρχει. Ότι είναι ένα κατασκεύασμα, ένα «αναγκαίο παράγωγο της θρησκείας», μια έννοια αφηρημένη, μια δύναμη που βρίσκεται μέσα μας και ρέπει προς το κακό. ΛΑΘΟΣ!!!


 Ο Διάβολος είναι υπαρκτός, δεν μπορεί να αγαπήσει τον άνθρωπο, προσπαθεί να τον ξεγελάσει, να τον υποτάξει και να τον εξοντώσει... Εκμεταλλεύεται την απειρία των νέων ανθρώπων και τους στρατολογεί.

Μόνο μέσα στην Εκκλησία, βιώνοντας τα μυστήριά της και ζητώντας το έλεος και τη βοήθεια του Θεού δεν κινδυνεύουμε! Πρόσχωμεν!

γιαν. παν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο κακομοίρης... ας τον βοηθήσει ο Θεός να λυτρωθεί

Ανώνυμος είπε...

Προσέξτε:
- νεαρή ηλικία
- διάβαζε τέτοια βιβλία
- κενό στη ζωή του και έψαχνε

Αλίμονο...

Ανώνυμος είπε...

Όπως λένε οι αστυνομικοί, ο 22χρονος, έφτασε στην δολοφονία με τελετουργικό τρόπο ακολουθώντας πιστά όλα τα βήματα που περιέγραφαν τα σατανιστικά βιβλία τα οποία διάβαζε.

Όπως λένε τα βιβλία του Εωσφόρου, η πέτρα ήταν πλέον ιερή αφού είχε το αίμα του θύματος το οποίο πήγε στον Θεό του τον Σατανά.