5/11/13

Νομιμοποιήθηκε το "τρίτο" φύλο


Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού τύπου, η Γερμανία έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που θα επιτρέπει στους γονείς των νεογέννητων παιδιών να αφήνουν κενή την ένδειξη του φύλου, αρσενικού ή θηλυκού, στα πιστοποιητικά γεννήσεων δημιουργώντας μια τρίτη, αδιευκρίνιστη κατηγορία.

Η νομοθετική αλλαγή τέθηκε σε ισχύ από 1η Νοεμβρίου κι έχει στόχο να επιτρέψει σε διαφυλετικά πρόσωπα –αυτά που γεννιώνται με χαρακτηριστικά αμφότερων των φύλων– να καθορίζουν το φύλο τους αργότερα στη ζωή τους.

Έχει επίσης στόχο να βοηθήσει γονείς οι οποίοι προσπαθούν να αποφασίσουν αν το νεογέννητό τους θα πρέπει να υποβληθεί ή όχι σε επέμβαση αλλαγής φύλου.

Το ίδιο ισχύει και για την Αυστραλία που επιτρέπει ήδη στους γονείς να αφήνουν κενό το φύλο στα πιστοποιητικά γεννήσεως.


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή στην ΓΕΧΑ να δημοσιεύει τέτοιες αισχρότητες.
Μήπως η ΓΕΧΑ είναι υπέρ των ομοφυλοφίλων;
Θεέ μου κατάντια!
Κατάπτυστο το κείμενο.

ΑΓΚΥΡΑ (Κατασκήνωση) είπε...

Όχι βέβαια... σημεία των καιρών

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις, μην γράφεις σχόλια. Προσβάλλουν τη νοημοσύνη σου...(αναφέρομαι στο πρώτο σχόλιο)

Ανώνυμος είπε...

Όλοι όσοι είχαμε την ξεχωριστή ευλογία από το Θεό να γνωρίσουμε τη ΓΕΧΑ εδώ και χρόνια, να ευεργετηθούμε από αυτή στο δύσκολο έργο της ανατροφής των παιδιών μας αλλά και να συνεργαζόμαστε μαζί της, ξέρουμε τίς απόλυτα υγιείς της θέσεις.Επίσης χαιρὀμαστε με σεμνή καύχηση, για τις πἀντα σωσές τοποθετήσεις της ιστοσελίδας "ΑΓΚΥΡΑ". Με τη λέξη "κατάντια" μἀλλον θα αναφέρεστε στα χάλια της Γερμανίας, που, αδιάφορώντας για την ηθική της σήψη και διατυμπανίζοντάς τη με τη νομοθεσία της,ανἐκαθεν ασχοείται με το να βασανίζει άλλόυς λαούς όπως και την πατρίδα μας.

Ανώνυμος είπε...

πω ρε παιδι μου...3 φυλα τελικα...

Ανώνυμος είπε...

Τραγικοί οι Ευρωπαίοι έχουν τρελαθεί όλοι....

Ανώνυμος είπε...

Το πρώτο σχόλιο είναι άσχετο τελείως!!! Ας προσέχουμε λίγο τα κείμενα. Αν δεν τα καταλαβαίνουμε με την πρώτη, ας το ξαναδιαβάζουμε. Μην εκτιθέμεθα έτσι...!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και μη χειρότερα!

Ελεος !